Sintelon, Tarket
HOME   O NAMA   KONTAKT
Trenutno imate 0 artikal(a)  


Tepih i uređenje stana

Tepih je jedini podni pokrivač koji, pored toga što ima funkciju prostirke koja pojačava toplinu prostora, često predstavlja centralni dekorativni element, dopunsko estetsko sredstvo uz pomoć kojeg se oplemenjuje životni prostor oblikovan prema Vašem stilu. U zavisnosti od teksture, boje i dizajna, tepih koji odaberete kreiraće osobenu atmosferu i začiniti ambijent svake prostorije.

Svaki prostor ima svoju namenu i potrebno je da se razlikuje izrazom i bojama koje generišu pozitivne uticaje.Tepisi dodaju toplinu i boju drugim podnim oblogama, bez obzira na to da li su od drveta, kamena ili nekog drugog materijala. Različitom kombinatorikom tepisi kreiraju novo raspoloženje, drugačiju, originalnu atmosferu. Možete ih menjati koliko god puta želite da biste izrazili svoju kreativnost.Tepih nije samo tekstilna podna obloga, već detalj dizajna kome ste udahnuli život onoga trenutka kada ste ga postavili u Vaš najprivatniji kutak, da zajedno sa brižljivo odabranim nameštajem, zavesama u omiljenim bojama i dezenima, progovori o Vašem unutrašnjem doživljaju trendova i stila.

Tepisi su dostupni u mnogo različitih boja, dezena, dimenzija i oblika, kako biste pronašli baš odgovarajući komad za Vaš dom. Veoma često su tepisi inspirisani dizajnom odeće i tekstila, nameštaja, te mogu da funkcionišu i kao zaseban element enterijera.Kako se održava tepison?

Kako bi Vas Vaš pod, odnosno podna obloga dugo i uspešno služila i zadržala svoju prvobitnu lepotu, neophodno je da istu redovno održavate, čistite i tretirate u skladu sa predviđenim merama. Ovo prosto važi za sve vrste podova i podnih obloga.

Kako se održava tepison

Kako se održava tepison? Jednostavno. Sve što Vam je potrebno za održavanje tepisona je dobar usisivač ili četka. Drugi proizvodi ili alati Vam nisu potrebni, što nije slučaj prilikom održavanja drugih vrsta podova ili podnih obloga.

Redovno usisavanje, najmanje jednom nedeljno, je nabolji način za održavanje tepisona. Tepisoni uspešno zadržavaju prašinu unutar svoje strukture koja sprečava emisiju prašine u vazduh. Na taj način poboljšavaju kvalitet vazduha unutar prostorije. Prašina se veoma lako uklanja, upravo običnim usisavanjm. Takođe, pored redovnog usisavanja preporučujemo i upotrebu otirača, jer su Otirači - najbolja preventivna mera za održavanje tepisona.

Uz redovno održavanje, pravilno Čišćenje tepisona i u slučaju eventualnih mrlja – Uklanjanje mrlja sa tepisona na preporučen način, budite uvereni da će Vas Vaš tepison dugo i uspešno služiti.
 

Predlažemo Vam da pročitate:

Kako ukloniti mrlje sa tepisona?
Pitate se kako da uklonite mrlje sa tepisona? Ovo ne treba da Vas brine. Bitno je samo da se što pre reaguje i mrlje ćete vrlo lako ukloniti, a evo i nekoliko saveta ...

Kako ukloniti mrlje sa tepisona

Računanje potrebne količine tepisona za ugradnju
Ako ste pripremili prostoriju u kojoj želite da postavite tepison, potrebno je izračunati potrebnu količinu tepisona za ugradnju, vrlo jednostavno u tri koraka...

Računanje potrebne količine tepisona

Kolekcija atraktivnih tepisona AURA

Koja je razlika između tafting tepisona i iglanih podova?
Tepison je zajednički naziv za grupu tekstilnih podnih obloga, u okviru koje postoje dve vrste tepisona – tafting tepisoni i iglani podovi. U čemu je razlika između njih ...
Šta je dostupna širina tepisona?
Pitate se šta predstavlja dostupna širina tepisona? Ona označava širinu rolne tepisona. To znači da ćete u prodavnicama najčešće pronalaziti tepisone dostupne u ...